; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Monica şi Irinel: final de coşmar

14 March 2011

monica si irinel columbeanu trec printr-un divort cu scandalMoni şi Iri: sfârşit de coşmar

Presa românească vuieşte de scandal: nu doar emisiunile-tabloid, ci şi posturile de ştiri de la noi s-au grăbit să bată moneda pe divorţul dintre Monica şi Irinel Columbeanu, care s-a transformat într-un circ.

În aprilie 2008, intram pentru câteva ore în casa familiei Columbeanu, de la Izvorani, pentru o şedinţă foto de copertă cu Monica şi Irina Columbeanu (care atunci avea doar un an).

Atunci, tânăra mămică încă filma pentru reality-show-ul de la B1 (pentru care i-a expirat contractul la finele lui 2010) şi îmi povestea că nu îi place în mod deosebit să plece din ţară („În România, programul este presărat cu mai multe «avantaje». Mă refer la privilegiul de a o avea pe Irina pe lângă mine', spunea ea), dar că nu s-ar putea mulţumi să fie doar nevasta întreţinută a lui Irinel.

De fetiţă a avut grijă, cât a durat şedinţa foto, bunica ei, mama Monicăi, care îi era bonă de ceva vreme şi care s-a ferit să vorbească cu noi.

Acum, la trei ani de la momentul cu pricina, situaţia s-a schimbat radical: Monica (24 de ani) şi Irinel Columbeanu (52 de ani) divorţează, se bat pe custodia Irinei şi mama Monicăi (Veronica Bulai) şi-a vorbit fata de rău, într-un scandal monden care a acaparat presa românească.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare