; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bartoş nu-şi impresionează fetiţele cu vocea lui

19 September 2012

Prezentatorul emisiunii ,,Vocea României', Pavel Bartoș, a fost extrem de ocupat vara aceasta. Prins între caravana ,,Românii au talent'- unde a făcut tot felul de năzbâtii alături de Smiley- și Buftea, unde au avut loc audițiile pe nevăzute pentru ,,Vocea României', acesta și-a dat seama că în mod clar este un meloman incurabil. Lui Pavel îi face o deosebită plăcere să fie înconjurat de muzică, atât pe platourile de filmare, cât și în acasă, alături de fetițele lui.

 

Pavel mărturisește că, dacă ar fi urmat o carieră în muzică, ar fi vrut să devină cântăreț de operă, mai ales că are parte de antrenament în fiecare zi, la volan. ,,Mie îmi place foarte mult muzica anilor 60 – 70 – 80, dar în același timp mă bucură și muzica de operă, sunt un mare fan! Mi-ar plăcea să fiu cântăreț de operă. De obicei, cânt de fiecare dată când conduc.'

 

Totuși, s-ar zice că Pavel are mai mari șanse să impresioneze exigentul juriu format din Loredana, Smiley, Marius Moga și Horia Brenciu, decât pe fetițele lui: ,,Rita, fiica mea cea mică, este îndrăgostită de Smiley! Aș zice că e o treabă subiectivă! Amândouă sunt mari fane ale emisiunii '.

Vedeta ProTV mărturisește că nu a putut rămâne indiferent văzând cât de talentați au fost concurenții care s-au prezentat la audițiile pentru ,,Vocea României': ,,Am tras și cu urechea, am tras și cu ochiul, și dacă primul sezon m-a impresionat prin calitatea concurenților, acum am rămas înmărmurit. Dacă în primul sezon puteam face o ierarhizare, acum mi-a fost imposibil acest lucru.'

Telespectatorii vor putea urmări noul sezon din ,,Vocea României' începând de marți, 25 septembrie, ora 20:15, la ProTv, când acesta va debuta cu „audițiile pe nevăzute'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare