; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Barrymore se plânge de era tehnologiei

05 August 2010

Drew BarrymoreChiar dacă are doar 35 de ani, Drew Barrymore pare să aibă mult mai mulţi atunci când se plânge de progresele tehnologiei, scrie dailymail.co.uk.

Fostul înger al lui Charlie, a declarat într-un interviu acordat revistei Marie Claire' că este tehnofobă şi consideră că reţelele sociale şi mesajele text ucid orice formă de romantism.

Drew Barrymore, care este încă prinsă într-o relaţie complicată cu Justin Long, recunoaşte că îi este dor de zilele din trecut când cuvântul scris era mult mai important.

În timp ce contemporanii ei, Ashton Kutcher, Jessica Alba şi Demi Moore sunt în permanenţă online, fanii actriţei din E.T.' nu se aşteaptă să o vadă vreodată pe Twitter, MySpace sau Bebo.

Faptul că îmi doresc să primesc un telefon este patetic în această eră a tehnologiei. Planurile sunt făcute prin intermediul mesajelor – nu pot să suport chestia asta. Pur şi simplu nu îmi place acest aspect instantaneu, supra-informat, lipsit de intimitate şi ciudat al lumii,' a spus Barrymore pentru ediţia de septembrie a revistei Marie Claire'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare