; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Barış Arduç, actorul principal din serialul turcesc „Preţul dragostei”, se însoară (1)

Barış Arduç, actorul principal din serialul turcesc „Preţul dragostei”, se însoară

10 May 2017

Barış Arduç, protagonistul serialului „Preţul dragostei' de la Acasă, va face pasul cel mare cu iubita sa, scenarista Gupse Özay, cu care are o relaţie din noiembrie 2014. Conform mynet.com, nunta va avea loc la sfârşitul verii, asta după ce, în luna martie, cei doi şi-au anunţat familiile că vor să se căsătorească.

Cine este Barış Arduç

Barış Arduç s-a născut în urmă cu 29 de ani, în Elveţia, într-o familie de albanezi, iar la vârsta de 8 ani s-a mutat, alături de cei dragi, în Turcia. Aici, el a urmat cursurile unei academii sportive, iar timp de mai mulţi ani a fost salvamar.

 Vezi galeria foto >

După ce a luat cursuri de actorie, în 2011, Barış şi-a făcut şi debutul în seriale. Rolul lui Ömer din „Preţul dragostei', un bărbat greu de mulţumit şi obsedat de munca sa, a fost primul principal din carieră, care i-a şi adus popularitate în Turcia. Pe micile ecrane de la noi, Barış a mai fost văzut în serialul „Îngeri şi nobili', tot la Acasă.

Actorul este foarte activ din punct de vedere umanitar la el în ţară, el fiind ambasador al organizatiei „Viaţa fără cancer'.

Bariş şi partenera sa din „Preţul dragostei', Elçin Sangu, sunt foarte buni prieteni. Pozele pe care le-au urcat pe conturile de Instagram, ba de la filmările serialului, ba din timpul liber, i-a făcut pe unii fani să creadă că între cei doi ar fi mai mult decât o relaţie de prietenie.

La un moment dat, cei de la haberdobra.com au susţinut că Bariş şi-ar fi înşelat iubita, pe scenarista Gupse Özay, cu Elçin, acesta nefiind însă decât un simplu zvon.

Sursa foto: http://www.mynet.com

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare