; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bărbații preiau controlul în „Anatomia lui Grey”

21 September 2011

Deși la noi postul TVR 1 nu a ajuns încă să difuzeze seria 8 (trebuie precizat totuși că va relua sezonul 6, începând din 4 octombrie), în State isteria care apare de obicei înaintea unui nou sezon din „Greys Anatomy' a început să fie vizibilă pe site-urile dedicate serialului.

De curând, creatoarea seriei cu Ellen Pompeo în rol principal a lăsat un mesaj pe Twitter din care se înțelegea că le va acorda atenție specială bărbaților din serial în sezonul ce urmează să înceapă în State.

Astfel, Owen, Derek și Alex Karev îi vor lua locul lui Meredith ca povestitori ai întregii povești cel puțin pe durata unui episod', scrie insidetv.ew.com. Se mai aude prin târg că Derek le va cere ajutorul băieților pentru a termina de construit casa visurilor lui. Nu ne rămâne decât să ne imaginăm cum va arăta Jackson Avery cu un ciocan în mână sau Richard Webber în timp ce vopsește un perete.

Se pare că unul dintre episoade va avea acțiunea plasată în timpul unui festival de tipul Comic Con, și bineînțeles că va fi vorba un accident și de mai multe victime.

Meredith și Derek au șanse să se împace

Printre informațiile care au apărut despre sezonul cu numărul opt al seriei create de Shonda Rhimes se numără și faptul că Meredith și Derek au șanse să se împace, asta după ce sezonul numărul șapte i-a adus foarte aproape de o ruptură în relație, scrie National Enquirer. Se prea poate ca fiica adoptivă, Zola, să aibă de-a face cu împăcarea celor două personaje principale din „Anatomia lui Grey.

Dacă despre Arizona și Callie știm că devin mamă și…mamă, despre Mark McSteamy putem afirma cu mâna pe inimă că este tatăl cel mai fericit atunci când este alături de fiica Sofia. Rămâne de văzut cum se va descurca atunci când va rămâne singur împreună cu fiica sa.

„Anatomia lui Grey' trece un nou personaj în distribuție. Catherine Avery (personaj jucat de Debbie Allen, care a regizat până acum 3 episoade din serial) va intra îl rol atunci când va fi chemată să participe la o operație dificilă.

Până una alta, TVR 1 ne oferă în continuare șansa de a vedea pe micile ecrane ce fac personajele preferate din „Anatomia lui Grey'. Începând din 4 octombrie, în fiecare seară de marți, de la 9 seara, vom putea urmări sezonul șase al seriei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare