; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bărbații din „True Blood” se luptă pentru faimă

04 August 2011

În mult așteptatul sezon patru al serialului „True Blood', vampirii vor avea grijă ca numărul mușcăturilor de gât și al certurilor să fie mai mare ca niciodată. Actorii au început însă să-și arate colții nu numai în timpul scenelor pe care le filmează, cât și în viața de zi cu zi.

„Distribuția este plină de actori care arată foarte bine, și care au ego-uri enorme. Fiecare dintre ei se luptă ca să fie starul următorului sezon', a spus o sursă din interiorul serialului, citată de National Enquirer.

Se pare că lupta cea mai mare se dă între Ryan Kwanten (foto dreapta) și Alex Skarsgard (foto mijloc), care concurează non-stop, „chiar și în ceea ce privește numărul de kilograme pe care fiecare îl poate ridica sau de câte abdomene e fiecare în stare. Amândoi stau mereu fără tricou și își arată abdomenele', a spus sursa.

„Fiecare dintre ei vrea să aibă cel mai tare dialog, cea mai bună desfășurare a scenariului și cel mai mare număr de minute în fața camerei de filmat', a mai spus sursa.

Cei doi se ceartă și când vine vorba de femei. „Unii dintre băieți vor să vadă cu câte fete dintre cele de pe platou se pot cupla', a spus sursa citată. Dintre toți, numai Stephen Moyer (foto stânga) rămâne fidel soției sale Anna Paquin.

Se pare că Stephen are impresia că el și Anna merită cea mai mare atenție, lucru care nu le aduce decât critici din partea celorlalți actori. Rivalitatea de pe platourile de filmare a început să fie o problemă pentru producători, dar și pentru restul actorilor din distribuția serialului.

Din fericire, până acum, starurile masculine au reușit să nu arate problemele prin care trec atunci când sunt filmați.

Sezonul patru al producţiei cu vampiri, vârcolaci, vrăjitoare şi zâne va fi difuzat în SUA din 26 iunie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare