; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Barbara Mori s a despărțit de Jon Ecker

Barbara Mori s-a despărțit de Jon Ecker

06 May 2014

Actrița Barbara Mori (36 de ani) și fiul cel mare al actorului Guy Ecker, Jon (31 de ani), s-au despărțit după un an și jumătate de relație. Conform tvnotas.com, distanța a fost cea care i-a făcut să pună punct poveștii de dragoste.

Barbara Mori s-a despărțit de Jon Ecker

În ultimul an, Jon a trebuit să călătorească mult din cauza proiectelor pe care le-a avut. A locuit la Miami unde a filmat pentru Telemundo telenovela „Corazón valiente', iar după aceea s-a dus în Los Angeles, să joace în „Gossip Girl Acapulco'.

La rândul ei, Barbara a fost implicată trup și suflet în serialul „Dos Lunas', pe care l-a lansat, anul acesta, și care a marcat revenirea ei pe micile ecrane din Mexic.

„Barbara i-a propus să se despartă. Ea este o femeie pasională, căreia nu-i place să-și știe iubitul departe de ea. Ei doi s-au înțeles mereu foarte bine, însă era de așteptat. Se spune că dragostea la distanță nu durează și așa a fost. Jon a simțit și el de mai mult timp că între ei nu mai merge. O simțea din ce în ce mai rece pe Barbara', a zis o sursă apropiată celor doi.

Mai mult, la începutul acestui an, tabloidele mexicane au vehiculat faptul că protagonista din „Rubi' ar avea o aventură cu actorul Demian Bichir, însă cei doi au zis că sunt doar buni prieteni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare