; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hollywood Foreign Press Association

Barbara Mori îl înşală pe fiul lui Guy Ecker cu Demian Bichir?

30 January 2014

Hollywood Foreign Press Association's 2013 Installation LuncheonActriţa mexicană Barbara Mori (35 de ani) a fost surprinsă de paparazzi împreună cu actorul Demian Bichir (50 de ani) la o sală de cinema. Conform latingossip.com, cei doi păreau mai mult decât simpli prieteni atunci când au ieşit de la film şi purtau şepci pentru a nu fi recunoscuţi.

Dacă zvonurile sunt adevărate vor avea de suferit iubitul Barbarei, Jon Ecker (30 de ani), fiul cel mare al lui Guy Ecker, şi iubita lui Demian, modelul canadian Stefanie Sherk.

Barbara şi Jon, care sunt de un an împreună, nu şi-au ascuns prea mult timp relaţia, protagonista telenovelei Rubi' punând mereu pentru Jon mesaje de dragoste pe conturile de socializare.

În prezent, Demian Bichir regizează şi produce pelicula Refugio', în care joacă alături de Ludwika Paleta, Eva Longoria şi Ana Claudia Talancón, iar Barbara are, pe 18 februarie, la postul american MundoFox, premiera serialului Dos Lunas', în care îi dă viaţă unei femei cu dublă personalitate.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare