;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Screen Shot 2019 06 09 at 6.45.57 PM e1575926115834

Barack şi Michelle Obama vor produce un serial de comedie pentru Netflix

24 November 2020

Barack și Michelle Obama urmează să producă un nou serial de comedie pentru platforma de streaming Netflix. Producția va relata în detaliu „haosul' care a urmat după ce Donald Trump a devenit președintele Statelor Unite în 2016, anunță Deadline.

Producția se va numi „The G World' și se va baza pe cartea  lui Michael Lewis „The Fifth Risk' scrisă de Michael Lewis. Filmările vor începe în prima parte a lui 2021, iar drepturile pentru a produce o poveste bazată pe cartea lui Lewis au fost achiziționate încă din 2018, potrivit celor de la Business Insider. 

„Al cincilea risc' este o carte de non-ficțiune care analizează „tranziția prezidențială greșită a administrației Trump', conform Goodreads. Serialul produs de soții Obama va fi parțial documentar, parțial comedie. Potrivit termenului limită, va retrage cortina asupra guvernului, examinând dacă este „un cuvânt murdar sau o instituție de încredere'.

 
„The G Word' promite să scoată la lumină guvernul, analizând dacă este „un cuvânt murdar sau o instituţie de încredere', mai precizează cei de la Deadline.  

 

Comicul Adam Conover va prezenta seria, iar vestea a fost confirmată de el pe platforma Twitter:

„În sfârşit pot împărtăşi această veste: creez un nou serial de comedie pentru Netflix despre guvernul federal'.

 

Soţii Obama şi compania Higher Ground Productions deţinută de aceştia au semnat un contract în valoare de mai multe milioane de dolari cu Netflix în 2018. Primul lor proiect, “American Factory” a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun documentar în 2020.

 

 

articol scris de Alina Stoicescu 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare