; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sotii obama

Barack și Michelle Obama au bătut palma cu Netflix pentru mai multe proiecte

22 May 2018

Fostul președinte american Barack Obama și soția lui, Michelle au semnat de curând cu Netflix pentru a produce mai multe filme și seriale. Acestea nu vor fi despre viața fostului cuplu prezidențial așa cum probabil s-ar fi așteptat mulți dintre noi, cei doi urmând să devină producători în adevăratul sens al cuvântului.

 

 

Netflix a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că a semnat un contract cu soții Barack și Michelle Obama pentru a produce mai multe filme și seriale.

„Una dintre bucuriile simple ale timpului nostru petrecut în serviciul public a fost întâlnirea cu atât de mulți oameni fascinanți din toate domeniile și ajutarea lor pentru a-și putea împărtăși experiențele cu o audiență mai largă. De aceea eu și Michelle suntem entuziasmați de parteneriatul cu Netflix – ne dorim să educăm și să instruim vocile talentate, pline de inspirație și creativitate, care pot promova o mai mare empatie și înțelegere între oameni, și să-i ajutăm să-și împărtășească poveștile cu întreaga lume , a spus fostul președinte american.

„Eu și Barack am crezut întotdeauna în puterea povestirii pentru a ne inspira, pentru a ne face să gândim diferit despre lumea din jurul nostru și pentru a ne ajuta să ne deschidem mințile și inimile altora. Netflix se potrivește perfect pentru  tipurile de povestiri pe care dorim să le împărtășim și așteptăm cu nerăbdare să începem acest nou parteneriat interesant, a spus Michelle Obama.

 

Soții Obama vor produce un conținut divers. Există o mare posibilitate ca ei să se ocupe de seriale care au scenariu în prealabil, serii fără un scenariu, docu-series și documentare. Proiectele lor vor fi disponibile pentru peste 120 de milioane de abonați Netflix din 190 de țări, inclusiv în România. Compania de producție a soților Obama se numește Higher Ground Productions.

Suma pentru care a fost semnat contractul nu a fost făcută publică, dar ar putea fi vorba despre sute de milioane de dolari. Cuplul prezidenţial a semnat anul trecut un contract de 60 de milioane de dolari cu o editură americană.

Pentru această sumă, fiecare dintre ei trebuie să scrie o carte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare