; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Barabancea şi Bahmuţeanu … se pun cu blondele

21 November 2012

Astăzi, Ozana Barabancea şi Adriana Bahmuţeanu fac echipă într-o confruntare incendiară cu blondele lui Dan Negru. Cum ambele vedete TV au slăbit foarte mult în ultima perioadă, curiozităţile concurentelor legate de acest subiect s-au ţinut lanţ.

Ce anume a cauzat îngrăşarea şi care a fost cea mai eficientă cură de slăbire la care au apelat, acestea au fost doar două dintre întrebările la care Ozana şi Adriana au fost provocate să răspundă.

Eu m-am îngrăşat pentru că în cinci ani am avut trei sarcini una după alta în care nu m-am abţinut de la mâncare. Te îngraşă orice sarcină. Mă bucur că sunt aşa acum. Mi-am schimbat modul de viaţă. Am un regim care se bazează pe indice glicemic scăzut. E un mod de viaţă, de fapt, nu un regim. Poţi să mănânci cât vrei, dar trebuie să ştii cum să asociezi felurile de mâncare între ele', a spus Adriana Bahmuţeanu.

Deşi a slăbit apelând la o metodă diferită, Ozana respectă un principiu de la care nici Adriana nu se abate: ambele au renunţat de tot la masa de seară.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare