Homepage  / Filme Online

Bani, iubiri și trădări în ultimul sezon al serialului „Sanditon”. Dată de lansare, trailer oficial

Bani, iubiri și trădări în ultimul sezon al serialului „Sanditon”. Dată de lansare, trailer oficial
7

de Mioara Tronaru,

Odată cu sezonul al treilea din „Sanditon”, ne luăm adio de la frumoasele peisaje ale orășelului de la malul mării, din Anglia începutului de secol al XIX-lea. Din 22 iunie, ultimul sezon al serialului adaptat după Jane Austen va fi la BBC First, în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00.

Când se va lansa ultimul sezon al serialului „Sanditon”

Multe lucruri sunt încă încurcate în Sanditon. Charlotte (Rose Williams) revine în orășel, împreună cu logodnicul ei, fermierul Ralph Starling (Cai Brigden), pentru ziua de naștere a Georgianei (Crystal Clarke). E la braț cu noul partener, dar gândurile (și inima) încă îi zboară către Colbourne (Ben Lloyd-Hughes). Nici Ralph nu se simte foarte comod printre atâția reprezentanți ai aristocrației.

sanditon-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Probleme are și sărbătorita. Georgiana tocmai a moștenit averea tatălui ei, dar probabil va fi nevoie să treacă prin tribunale pentru a o păstra. După banii îi fuge ochii și lui Edward (Jack Fox) și, cu toate că își spune că e un om schimbat, averea Augustei Markham (Eloise Webb) continuă să îi zornăie în cap. Așa că Sanditonul e plin încă de comploturi, aranjamente de căsătorii și trădări.

Ce personaje revin în acest sezon

Printre personajele care-au lipsit în sezonul al doilea, dar se reîntorc acum, se numără și misterioasa și eleganta Lady Susan, interpretată de Sophie Winkleman. Actrița a fost superîncântată de serial încă din primul sezon, când vorbea despre „o distribuție ruptă din rai”, „un scenariu strălucitor” și „costume minunate”. Așa că reîntoarcerea a entuziasmat-o: „A fost o mare și incredibilă bucurie. Dacă ai un rol drăguț într-o producție, e ca și cum ai primi o nouă familie. Așa că să te întorci la ei după ceva vreme a fost ușor și drăguț”, a declarat Sophie Winkleman în Hello Magazine.

Rose Williams, detalii din culise

Site-ul WhatToWatch a stat de vorbă cu Rose Williams și a întrebat-o cum s-a simțit știind că povestea se termină. „Au fost emoții amestecate. Am fost recunoscătoare că am fost capabilă să duc povestea Charlottei până la final și să știu încotro se îndreaptă. Dar a fost și foarte trist să te desparți de atâția oameni, de care m-am apropiat foarte mult. Sunt foarte fericită de toată experiența și de legăturile pe care mi le-am făcut”, a mărturisit actrița. După „Sanditon”, Rose Williams a jucat alături de Famke Janssen și Alex Hassell în thriller-ul psihologic „Locked In” (2023), care se poate vedea și la noi, pe Netflix.

Sursă foto: Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton