; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai bendeac vlad dragulin

„Băieții de oraș” revin în această seară, de la ora 21.00, la Antena 1

13 September 2017

Începând de astăzi, 13 septembrie, de la ora 21.00, revine în grila Antenei 1 serialul „Băieți de oraș'. Încă din primul episod, Malone, personaj interpretat de Vlad Drăgulin, decide că trebuie să devină om serios și să dea examenul de Bacalaureat.

Lucrurile nu-s nici pe departe simple pentru Malone, deoarece notele nu-l ajută deloc să intre în examen. Tocmai din acest motiv, el este hotărât să facă absolut orice îi stă în putință pentru a trece clasa și pentru a da Bacalaureatul.

„Băi, Robycă, vreau să iau bacu. Vreau și eu un job de om normal, o leafă normală. Să mă las de toate șmecheriile, de toate combinațiile și de toate prostiile astea pe care le facem noi. Că nu mai pot. Tu știi bine care era visul nostru. Să fim corporatiști. Pe mine mă duce capu, mă. Avem și copilul acum…' se destăinuie Malone prietenului său cel mai bun, Roby Roberto, interpretat de Mihai Bendeac.

La ce pericole se vor expune cei doi doar pentru că lui Malone i se pare o tragedie maximă să învețe și dacă acesta va reuși să treacă până la urmă clasa și să intre în examenul de Bacalaureat, telespectatorii pot vedea în sezonul al doilea al serialului creat de Mihai Bendeac.

Serialul „Băieți de oraș' va fi difuzat începând de astăzi, 13 septembrie, de la ora 21.00, la Antena 1, în fiecare miercuri, iar duminica, de la ora 20.00, veți putea urmări reluarea episodului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare