Homepage  / Vedete româneşti

Băieții Antoniei și ai lui Alex Velea, mai „cool” decât părinții lor. Akim și Dominic arată deja ca niște artiști hip-hop

Băieții Antoniei și ai lui Alex Velea, mai "cool" decât părinții lor. Akim și Dominic arată deja ca niște artiști hip-hop
12

de Redactia Tvmania,

Așchia nu sare departe de trunchi, iar asta se vede și în această familie. Băieții Antoniei și ai lui Alex Velea au moștenit pasiunea pentru muzică a părinților lor, dar se pare că și stilul vestimentar. Dominic și Akim au fost în centrul atenției la premiera peliculei în care joacă tatăl lui.

Antonia, Alex Velea și cei doi copii ai lor, Akim (7 ani) și Dominic (9 ani), au fost prezenți săptămâna trecută la avanpremiera peliculei „Băieți deștepți”, care deja se află în cinematografele din România. Din distribuție face parte și Alex Velea, așa că Antonia și băieții au fost alături de el la evenimentul organizat în incinta cinematografului din Mall Băneasa.

Cum se îmbracă băieții Antoniei și ai lui Alex Velea

Akim și Dominic nu au trecut neobservați, au fost în mare formă și au impresionat cu ținutele lor cool, dar și cu dezinvoltura de care au dat dovadă. Au oferit interviuri, au zâmbit la poze și au făcut gesturi simpatice în fața fotografilor, așa cum au văzut, și ei, la celebrii lor părinți.

De altfel, nu este prima dată când copiii lui Alex Velea afișează ținute trendy, cei doi având încă de la aceste vârste o garderobă demnă de artiști hip-hop: jeanși largi, cămăși oversized, pantofi sport de la cele mai în vogă branduri, tot felul de accesorii, precum ochelari, bandane, eșarfe, pălării, șepci. Domi și Akim sunt în trend și cu frizurile și nu de puține ori au avut părul colorat în diverse nuanțe.

alex-velea-si-antonia-cu-copiii-la-film-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Antonia și Alex Velea au amânat nunta și botezurile copiilor

Antonia și Alex Velea sunt împreună de mai bine de un deceniu, iar împreună au doi băieți, pe Dominic și pe Akim. Din căsătoria cu Vincenzo Castellano, artista mai are o fetiță, pe Maya.

Abia în 2021, artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui și plănuiau să facă nunta în anul 2022, însă au amânat evenimentul pentru anul acesta. Acum, s-au răzgândit și mai amână atât nunta, cât și botezurile copiilor. Dominic și Akim nu au fost creștinați încă. Alex Velea a mărturisit recent că au amânat aceste evenimente importante, pentru că el și Antonia au foarte multe concerte și sunt mereu pe drumuri. „O să urmeze, dar nu știu când, nu cred că anul asta… Avem concerte, mereu pe drumuri, e nebunie…”, a declarat Alex Velea, pentru Click.

Băieții nu au fost botezați când erau mici, pentru că nu aveau numele lui Alex Velea, din cauza divorțului complicat prin care a trecut Antonia. „Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez.

Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel și să fac totul atunci. Sunt niște chestii care țin de treaba mea personală. De ce trebuie să dau explicații. M-am săturat de asta”, a declarat Antonia.

Citește și: Cine vor fi nașii lui Alex Velea și ai Antoniei. Noi detalii despre nunta lor

Citește și: Antonia, criticată dur de fani după un concert. „Îmi băteau în dubă, urlau”

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton