; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Baieti de oras

„Băieți de oraș” începe la Antena 1. Cheloo a compus melodia de generic

05 October 2016

Astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1 debutează un nou sezon al emisiunii „In puii mei', iar de la 21.30, un  serial nou-nouț, „Băieți de oraș'. 

baieti-de-oras

Prietenia dintre juraţii de la „iUmor' devine din ce în ce mai strânsă, iar cea dintre Cheloo şi Bendeac s-a materializat printr-o nouă colaborare profesională. Mihai l-a provocat pe Cheloo să compună genericul noului său serial de comedie, difuzat în fiecare miercuri de la ora 21:30 la Antena 1.

,,M-am distrat groaznic când am scris piesa! E simplu să te desfăşori atunci când subiectul te enervează. Chiar dacă nu am avut mult timp la dispoziţie să lucrez, sunt multumit cu ce a ieşit. Lumea s-a schimbat, societatea s-a schimbat, reperele după care ne-am ghidat în viaţă au dispărut din societatea românească. E trist, dar avem dreptul să ne batem joc de tot ce dispreţuim', spune Cheloo.

Serialul „Băieți de oraș' îi are în centrul acțiunii pe Roby, Daniela, Malone, Gina, Dorian, Renatta, Roboțelu’ și Versace, personaje deja cunoscute publicului, care se desprind de „În puii mei' și își continuă și dezvoltă povestea în această nouă producție. Temele abordate sunt actuale și parodiază viața „băieților de oraș'.

Este primul serial din viața mea, ceva diferit de tot ceea ce am făcut pănă acum. Vorbim despre o lume colorată, o lume a personajelor', a declarat Mihai Bendeac.

Vă reamintim că tot astăzi, de la ora 22.30, „În puii mei' revine cu Xtra Show.

Citește și:

1. Mihai Bendeac, un nou proiect la tv: „Ceva diferit de ce am făcut până acum'

2. Cheloo, Delia și Bendeac fac din nou echipă la „iUmor'

3. Echipa „iUmor' a început filmările pentru cel de-al doilea sezon

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare