; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Băiatul Monicăi Anghel s a făcut mare! La 10 ani, Aviv știe ce vrea să facă pe viitor

Băiatul Monicăi Anghel s-a făcut mare! La 10 ani, Aviv știe ce vrea să facă pe viitor

07 July 2021

Monica Anghel a preferat să păstreze viața de familie departe de lumina reflectoarelor. Recent, artista a împărtășit totuși cu fanii ei din mediul virtual o imagine cu ea și fiul ei. Aviv, care are acum 10 ani, se apropie de adolescență, dar știe ce vrea de la viitor, scrie libertateapentrufemei.ro.

Fiul Monicăi Anghel, Aviv, a împlinit recent 10 ani. Băiatul are o personalitate puternică, ascultă doar muzică rock și se îmbracă în haine închise la culoare, cu ținte. Mama lui, care are la rândul ei o pasiune pentru negru, i se asortează.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Monica Anghel (@monikanghel)

Monica și Aviv s-au pozat recent la Băile Govora. Aici, artista împletește utilul cu plăcutul: urmează o serie de proceduri medicale.

Dacă despre Monica Anghel se știe că are nu doar o voce puternică, ci și o personalitate pe măsură, iată că și Aviv îi calcă pe urme. Invitat într-o emisiune tv, Aviv a spus:

„Mie nu îmi place ce cântă mama, piesele, stilul muzical… mie îmi place mult să ascult rock, un anumit tip de rock, cam greu pentru vârsta mea'.

În aceeași emisiune, Aviv a fost întrebat și dacă gustă umor din Divertis, unde și Monica Anghel a fost parte, și nici de această dată puștiu nu a dezamăgit:

„Nu știu ce e aia Divertis. Eu nu le am cu Divertis-ul'.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare