; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bahmuţeanu

Adriana Bahmuţeanu: „Dacă nu plecam de acasă, nu reveneam pe tv”

14 September 2012

Aflată în pragul celui de-al patrulea divorţ de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) e gata să o ia de la capăt doar cu doi copii mici şi un serviciu nou, la Antena 2, povesteşte ea pentru revista „TV Satelit' din 15 septembrie.

În plin proces de divorţ cu soţul ei – al cărui prim termen are loc în noiembrie –  Adriana Bahmuţeanu şi-a găsit alinarea făcând ceea ce îi place ei cel mai mult: televiziune. Ea a revenit pe TV la Antena 2, unde prezintă emisiunea Începe Bahmu!'.

Revenirea în televiziune o pune pe seama certurilor din ultima perioadă dintre ea şi Silviu Prigoană. Recunosc că îmi doream de ceva vreme să revin şi, în acest sens, tot răul spre bine! Dacă n-aş fi plecat de acasă, probabil că nu mai reveneam niciodată în faţa camerelor, aş fi rămas în spatele lor, la televiziunile lui Silviu Prigoană.

Momentul a coincis cu plecarea mea de acasă. Pe de altă parte, oricum îmi doream să fac de mult asta. Mai există însă şi un al treilea motiv: aş vrea ca toate femeile care trec printr-o despărţire să înţeleagă că pot fi puternice, că-şi pot lua viaţa în propriile mâini, că pot fi independente şi că se pot întreţine şi singure', a declarat ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare