; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bahar viata furata revine la kanal d

„Bahar: Viață furată” revine în seara aceasta, cu un nou sezon, la Kanal D

13 July 2017

La o zi după finalul tragic al poveștii din „Dragoste infinită', un alt serial turcesc îndrăgit, Bahar: Viata furata' (titlul original: O Hayat Benim), debuteaza cu un nou sezon, la Kanal D. Producția se va difuza de luni până vineri, de la ora 20:00.

Telespectatorii vor putea urmări continuarea fascinantei povești de dragoste a celor doi protagoniști, Bahar (Ezgi Asaroglu) și Ates (Keremcem), condimentată cu noi intrigi și răsturnări de situație.

Fanii o vor regăsi pe Bahar, protagonista serialului, inăsprită de necazurile prin care a trecut dar, totodată, mai hotărâtă ca oricând  să își refacă viața.

Proaspat eliberată din închisoare, Bahar abia așteaptă să își revadă sora, pe Efsun, devenită, între timp, o prosperă femeie de afaceri, cu o familie fericită. Bahar, care a pierdut totul în ultimii ani, nu poate trece peste durerea pierderii fiicei ei, însă singura care îi menține speranța vie pentru a merge înainte este Nuran, cea pe care o cunoaște ca fiind nepoata ei.

Ceea ce nu stie Bahar este faptul că eliberarea ei din închisoare înseamnă sfârșitul vieții fericite și începutul neliniștilor pentru Efsun.

Asistăm la un incredibil joc al destinului: două mame, Bahar si Efsun, și o fetiță nevinovată prinsă la mijloc. O singură întrebare își caută răspuns: oare va reuși Bahar să recupereze tot ce a pierdut?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare