; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aziz Ansari, gazda MTV Movie Awards

07 May 2010

Actorul, cunoscut din filmul „Caut cavaler de onoare' (2009) şi serialul „Stagiarii', va prezenta gala MTV Movie Awards, care va avea loc la Los Angeles pe 6 iunie.

Printre cei care vor urca pe scenă să înmâneze premiile se numără Zac Efron şi iubita lui, Vanessa Hudgens, Jessica Biel, Bradley Cooper, Cameron Diaz şi Tom Cruise. Christina Aguliera va anima audienţa cu un show incendiar în care va interpreta cel mai recent single al ei, „Not Myself Tonight', inclus pe albumul „Bionic' (care va fi lansat cu câteva zile înainte de prestaţia ei de la MTV Movie Awards 2010).

Fanii îşi vor putea vota favoriţii la MTV Movie Awards pe internet (la http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2010/categories.jhtml.) începând cu 12 mai. La categoria cel mai bun film au intrat în cursă, printre altele, „Avatar', „Ticăloşi fără glorie', „Saga Amurg: Lună Nouă' şi „The Blind Side'. Favoriţi la categoria „cel mai frumos sărut' sunt actorii Kristen Stewart şi Robert Pattinson, protagoniştii din „Saga Amurg: Lună Nouă'. În cazul în care vor câştiga, suntem siguri că celor doi nu le va fi greu să se sărute pe scena de la MTV Movie Awards. Doar ei se iubesc şi în viaţa de zi cu zi, iar fanii cu siguranţă îi vor vota doar că nu piardă un astfel de moment.

Pe actorul Aziz Ansari îl veţi putea vedea în cinematografele de la noi începând cu 23 iulie, în comedia „Get Him to the Greek', în care joacă alături de Jonah Hill şi Russell Brand. În film, vor apărea ca guest-staruri artişti pe val precum Katy Perry, Christina Aguilera, P. Diddy Combs şi Pink.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare