; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_0221

Azi se termină reality show-ul Antenei 1 „Poftiţi pe la noi…”

21 July 2015

IMG_0221Ultima ediție a celui de-al doilea sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiţi şi dăruiţi!' îi are ca protagoniști pe Cocuța, Sânziana Buruiană, Don Baxter și Bogdan Boantă.

Cei patru, atent supravegheați de nea Mărin, vor ajunge în cartierul Someșeni, din Cluj Napoca, acolo unde locuiește Sorin Bucur, un artist care lucrează în lut.

Pentru a face rost de bani pentru familia lui Sorin, Bogdan Boantă își va învinge teama de cai pe care o are și va țesăla unul. „Îmi plac, dar mi-e frică de ei ca de dracu. Mi-a fost teribil de frică', a spus Bogdan. Tot el va căra cu roaba, va curăța șezlonguri, va tunde iarba și nu va ieși din cuvântul lui nea Mărin. Nu vor lipsi însă nici prilejurile în care el și Cocuța se vor amuza, cum ar fi în timpul unei bătăi cu rumeguș.

Pe nea Mărin îl veţi vedea din nou în această toamnă la Antena 1 în calitate de gazdă a emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi de vă iubiţi!'. În cadrul acestui reality show, mai multe vedete vor munci şi vor aduna bani pentru cupluri care nu au posibilitatea să-şi organizeze o nuntă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare