; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Azi se alege câștigătorul „M-a făcut mama artist”

24 May 2012

Tensiunea este la cote înalte în cantonamentul „M-a făcut mama artist', cu atât mai mult cu cât până la marea finală mai sunt doar câteva ore.

Conform punctajului dat de juriu, dar și în urma votului mamelor, cei mai buni cinci concurenți au ajuns în finală. Show-ul prezentat de Andreea Raicu și Dan Fințescu ia sfârșit joi, 24 mai, de la ora 20.30, la Prima TV.

Adina, Alexandra și Alexo au fost trimiși de către mame, conform regulamentului, direct în ultima fază a competiției. După semifinala de săptămâna trecută, lor li s-au alăturat Angela și Iulian, care au primit de la juriu green cardurile salvatoare.

Vă puteți vota favoritul prin SMS cu textul VOT + numele concurentului preferat la 1444. Cel care va obține cele mai multe voturi, va fi declarat câștigător și va primi o bursă la  Berklee College of Music din Statele Unite, un contract de impresariere cu Roton Music, dar și o întâlnire față în față cu Justin Bieber.

Ce crede Alexandra Ungureanu despre finaliști

Alexandra Ungureanu s-a ocupat încă de la începutul show-ului de pregătirea concurenților. Artista a declarat că, pentru a o impresiona, un concurent trebuie să fie „talentat, carismatic, spontan, expresiv'.

„Dincolo de o tehnică vocală bună, pe mine mă impresionează să aud un timbru special, amprentat, dar și să mi se transmită emoție atunci când evoluează', a spus Alexandra Ungureanu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare