; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

"Suleyman Magnificul", în fiecare luni şi marţi, la Kanal D

Azi revine la Kanal D “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”

11 February 2014

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii serialului « Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii »! Începând de azi, 11 februarie, ei vor putea urmări, în fiecare marti, de la ora 20.00, la Kanal D, ultimele episoade (aproximativ 11) ale sezonului al treilea.

Din păcate, acestea vor fi şi ultimele în care va mai apărea frumoasa actriţă Meryem Uzerli, cea care îi dă viaţa lui Hurrem, ea fiind înlocuită în sezonul al patrulea cu Vahide Perçin.

În noile episoade, vor avea loc atentate grave la viaţa sultanei Hurrem puse la cale de surorile sultanului Suleyman (Halit Ergenç), Şah (Deniz Cakir) şi Hatice (Selma Ergeç),

Hurrem o suspectează pe cadâna Fahriye, cea mai apropiată slujnică a sa, că ar avea o mare implicare în ultimul atac la adresa sa. Pentru că Fahriye s-a aflat în preajma tuturor incidentelor criminale, soţia marelui sultan vrea să afle cine este, cu adevărat, cadâna şi pe cine slujeşte aceasta. Ce secrete află Hurrem de la Fahriye, dar şi ce mai pun la cale surorile lui Suleyman aflaţi urmărind episodul de astăzi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare