; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Recomandările TV Mania pentru marţi, 16 februarie

16 February 2010

.

Tatăl nostru

– film artistic –

HBO – 20.00

.

Tatăl nostru

(Padre Nuestro)
Thriller, SUA, 2007.

Regia: Christopher Zalla.
Cu: Jesús Ochoa, Armando Hernández, Jorge Adrián Espíndola, Paola Mendoza, Eugenio Derbez

.

Juan (Armando Hernández) este un fost criminal care vrea să scape de trecutul său transportând ilegal imigranţi din Mexic, spre Brooklyn. Astfel, el îl cunoaşte pe Pedro (Jorge Adrián Espíndola) şi îi câştigă acestuia încrederea. Tânărul îl caută pe tatăl său, iar Juan profită de lipsa de experienţă a lui Pedro. Regizorul Christopher Zalla a câştigat pentru această peliculă Premiul Special al Juriului la Festivalul de Film de la Sundance şi a fost  nominalizat la premiul Goya.

.

AC Milan – Manchester United

– meci de fotbal –

TVR 1 – 21.40

.

AC Milan - Manchester United

.

În sfârşit primăvara fotbalistică s-a întors, fără însă ca printre echipele participante în faza optimilor de finală să se regăsească vreo echipă din România. În această seară urmăriţi confruntarea de pe stadionul San Siro, dintre AC Milan, echipa la care joacă şi brazilianul Ronaldinho, şi Manchester United. Partoda retur va avea loc pe 10 martie, în Anglia.

.

.

.

.

Nume de cod: Agentu de serviciu

– film artistic –

Pro Tv – 20.30

.

Lucy Liu şi Cedric the Entertainer

(Code name: The Cleaner)
Acţiune/Comedie, SUA, 2007

Regizor: Les Mayfield 
Cu: Lucy Liu, Cedric the Entertainer, Nicollette Sheridan, Mark Dacascos

Jake (Cedric The Entertainer) are o viaţă liniştită pînă cînd un grup de mascaţi îl atacă în plină stradă şi îl bat măr. Scapă cu viaţă, dar se trezeşte amnezic, plin de sînge, lîngă un cadavru şi o servietă cu bani. Cu o crimă misterioasă de rezolvat, Jake descoperă că este agent secret, iar răufăcătorii lui sunt de fapt agenţi guvernamentali trimişi să-l omoare. Ceea ce nu ştie însă este cine i-a trimis şi de ce.

.

Soldatul universal: Întoarcerea

– film artistic –

Antena 1 – 20.30

.

Jean-Claude Van Damme
.
(Universal Soldier: Return)
Acţiune, SUA, 1999
Regia: Mic Rodgers
Cu: Jean-Claude Van Damme, Heidi Schanz, Bill Goldberg, Michael Jai White

.

Luc Devereaux duce acum o viaţă liniştită de instructor într-un program militar guvernamental menit să creeze o nouă generaţie de soldaţi, mai puternici, mai sofisticaţi, mai inteligenţi şi mai agili. Proiectul merge, dar când calculatoarele încep s-o ia razna, Luc va trebui să înfrunte singur noua generaţie de soldaţi universali

.

.

.

.

Zeus şi Roxanne

– film artistic –

Prima Tv – 20.30

.

(Zeus and Roxanne)
Comedie, SUA, 1997
Regia: George Miller
Cu: Steve Guttenberg, Kathleen Quinlan

.

Zeus şi Roxanne

Povestea dezvăluie prietenia care se poate lega între un câine şi un delfin şi percepţia pe care un om de ştiinţă o are asupra unei asemenea relaţii. Zeus este câinele care trăieşte cele mai frumoase şi mai calde momente şi asta nu datorită stăpânei sale sau a altui câine, ci datorită unui prieten nou, un delfin. Într-o zi, Zeus se hotărăşte să-şi însoţească stăpâna Mary Beth acolo unde ea lucrează zilnic. Mary este specialistă în biologia marină şi îl duce pe Zeus pe un vapor unde el o întâlneşte pe Roxanne, un delfin pe care Mary îl studiază. Surprinderea ei a fost mare când a văzut că Zeus stătea fără probleme pe spinarea delfinului şi s-a hotărât să studieze atent din punct de vedere ştiinţific relaţia de prietenie care s-a născut de când s-au văzut cele două vietăţi. Un alt cercetător, Claude află despre subiectul studiului lui Mary Beth şi încearcă să-i fure cercetarea. Desigur că asemenea basmelor, binele trebuie să triumfe în faţa răului şi în frumoasa poveste a lui Zeus. Astfel, Claude este ameninţat de delfin, de câine şi stăpânul câinelui, Jordan. Terry, tatăl lui Jordan, este un compozitor care suferă încă după moartea soţiei sale. Jordan împreună cu sora lui Mary Beth complotează pentru a înfiripa o idilă cum n-a mai fost alta între Mary Beth şi Terry. Totul este minunat.

.

Trenul terorii

– film artistic –

Kanal D – 22.30

.

(Death Train)
Acţiune, 2003
Regia: Yossi Wein
Cu: Bryan Genesse, Bentley Mitchum, Michael Anthony Rosas

.

Pierce Brosnan

Un grup de prizonieri periculoşi preiau controlul asupra trenului cu care erau transportaţi din Mexic în SUA. Furia deţinuţilor va pune în pericol mersul trenului şi viaţa celorlaţi pasageri, astfel încât autorităţile intră în alertă maximă. Singurul care se dovedeşte capabil să se opună cu succes sabotorilor este Ryan, un tânăr plin de curaj. La polul opus se află căpetenia prizonierilor, maleficul Weaver, dispus la orice oroare pentru a-şi duce la bun sfârşit misiunea infamă. Situaţia va lua o turnură neaşteptată când una dintre pasagere devine fără voia ei protagonistă în acest conflict şi este prinsă chiar în mijlocul terorii. Cu un tren care poate deraia la orice pas având ambarcaţi nişte prizonieri psihotici scăpaţi de sub control situaţia pare fără ieşire. Ghinionista pasageră, interpretată de senzuala Jaime Anstead, la început cinica şi sfidătoare, îşi va schimba radical atitudinea când va afla ce s-a întâmplat de fapt. Mai mult, ea va încerca să-l ajute pe Ryan să recucereasca trenul din mâinile răpitorilor încercând să limiteze pe cât posibil pagubele materiale şi pierderile de vieţi omeneşti.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare