; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Măruță își deschide grădiniță la „Happy Hour”

31 May 2012

După ce a devenit cea mai cunoscută bonă a țării arătând că poate struni bebelușii Nicoletei Luciu, după ce a arătat că se pricepe la copii și după ce a avut grijă și de mămicile acestora pe care le-a răsfățat de-a lungul timpului ducându-le clătite, fructe și flori la maternitate, Cătălin Măruță își deschide grădiniță.

Pe 31 mai și 1 iunie, la „Happy Hour' se instaurează „daddy day care'. Adică, înarmat cu intenții bune, răbdare și chef de joacă, Măruță își propune să aibă grijă de copiii vedetelor chiar de ziua lor.

Astfel, Maximus Prigoană, Maria Sofia, fetiță Andreei Spătaru, Ana Cleopatra, fetița Roxanei Ciuhulescu, Albert, fiul Cristinei Spătar, Zsolt, fiul Nicoletei Luciu, Leon și Leea, copiii Mihaelei Cernea, Măriucă, fetița Luminitei Anghel și Edan, fiul Vikai Blochină, vor petrece o zi în compania lui Măruță.

Misiunea prezentatorului „Happy Hour' nu va fi deloc ușoară, pentru că năzbâtiile se vor ține lanț, copiii nu vor ține seama de reguli, astfel că cel mai happy prezentator va fi pus în ipostaza de a arăta cât de bine a exersat rolul de tătic cu David.

Cum s-ar descurca Măruță dacă ar avea acasă o grădiniță de copii, veți afla din edițiile 'Happy Hour' de joi, 31 mai și vineri, 1 iunie, la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare