; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum s-a distrat Pepe la nuntă? Vezi la Happy Hour!

19 April 2012

În ediția de joi, 19 aprilie, Happy Hour' a difuzat imagini în exclusivitate de la petrecerea de miercuri seară la care Pepe, Raluca, nașii Andra și Măruță și invitații lor (aleși pe sprânceană, după cum a recunoscut mirele) s-au distrat pe cinste.

Înainte de petrecere, Pepe și Raluca au spus „Da' pentru a doua oară în fața primarului sectorului 4 Cristian Popescu Piedone. A fost „a doua oară', pentru că cei doi soți au semnat actul oficial de căsătorie puțin după ora prânzului.

„Primul 'Da' l-am spus alături de Raluca la Primăria Sectorului 4. Am încercat să fim în legalitate si să facem lucrurile cum trebuie. Am fost mai întâi la primărie, apoi aici, într-un cadru mult mai elegant şi foarte bine organizat', a declarat Pepe.

Pepe a adus audiențe record pentru „Happy Hour'

Căsătoria lui Pepe cu Raluca Pastramă, transmisă în direct la tv, în cadrul unei ediții speciale „Happy Hour', i-a adus și un record nașului Cătălin Măruță. Ediția de miercuri, 18 aprilie, a fost cea mai urmărită din toată istoria „Happy Hour'.

Happy Hour' a fost lider absolut de audiență pe întreg intervalul de difuzare, pe toate categoriile de public, devansând toate celelalte programe TV. Astfel, pe publicul din mediul urban, Pro TV a condus detașat cu o audiență medie de 11,1 puncte de rating și 27,6 procente din cota de piață, în vreme ce Antena 1 s-a clasat a doua cu 5,1 puncte de rating și 12,7 % cotă de piață.

pepe7_resize

Picture 6 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare