; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1 Fashion Police dec 15 res

Azi, la E!, se analizează ținutele de la MTV Video Music Awards

31 August 2016

Miercuri, 31 august, la ora 22:00, experţii de la Fashion Police şi al lor simţ al umorului revin la E!, în emisiunea Fashion Police: The 2016 MTV Video Music Awards, pentru a analiza la cald şi într-o manieră mereu distractivă noile stiluri purtate pe covorul roşu, anul acesta, la una dintre cele mai anticipate gale de premiere: MTV Video Music Awards 2016.

Fashion Police

Fashion Police

Gazdele Melissa Rivers, Giuliana Rancic şi Brad Goreski, alături de invitatele speciale ale anului, NeNe Leakes şi Margaret Cho, vor analiza cele mai reuşite ţinute şi cele mai trăsnite ansambluri de pe covorul roşu şi de la petrecerile post-eveniment şi nu vor uita să ne transmită şi care sunt cele mai proaspete bârfe din showbiz!

În plus, fosta senzaţie pop adolescentină Joanna „JoJo' Levesque, celebră graţie hiturilor lansate la mijlocul anilor 2000 – ca „Leave (Get Out)' – trece prin studioul emisiunii, pentru a-şi da cu părerea în legătură cu cele mai inspirate şi cele mai şocante alegeri vestimentare ale serii şi pentru a vorbi despre revenirea ei pe scena muzicală mainstream, după ce a scăpat de contractul care o împiedica să îşi vândă propriile cântece.

Nu rataţi revederea cu cvintetul de gazde de la emisiunea Fashion Police: The 2016 MTV Video Music Awards, difuzată miercuri, 31 august, la 22:00, numai la E!, care va comenta încă o dată în stilul caracteristic – dezlănţuit şi plin de umor – ţinutele de pe covorul roşu de la MTV Video Music Awards 2016!

Fashion Police: The 2016 MTV Video Music Awards se reia la E! joi, 1 septembrie, la 18:00 și 21:00, vineri, 2 septembrie, la 00:00 și sâmbătă, 3 septembrie, la 23:00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare