Homepage  / Articole

Guy Ecker şi Blanca Soto, de azi în “Eva Luna”

Guy Ecker şi Blanca Soto, de azi în “Eva Luna”

de Redactia Tvmania

Îndrăgitul actor Guy Ecker, pe care îl ştiţi din telenovele precum “Cafea cu parfum de femeie”, “Salome” sau “Minciuna”, se întoarce la Acasă în “Eva Luna”, alături de actriţa şi modelul Blanca Soto (care se află în plin divorţ cu actorul american Jack Hartnett).

Serialul a avut un succes neaşteptat în Statele Unite, ultimul episod fiind urmărit de peste 9,7 milioane de telespectatori.

“Eva Luna” spune povestea Evei Gonzalez (Blanca Soto), o tânără culegătoare de mere, care ajunge să fie iubita lui Daniel Villanueva (Guy Ecker), unul dintre cei mai râvniţi şi bogaţi văduvi din Los Angeles, dar şi să lucreze în domeniul publicităţii. Eva trebuie să lupte între dragostea pe care o va simţi pentru Daniel şi dorinţa de a-şi răzbuna tatăl mort într-un accident de maşină.

Telenovela, care va fi difuzată începând de azi, 12 ianuarie, de luni până duminică de la 20.30, marchează revenirea la telenovele a lui Guy Ecker după patru ani de absenţă.

În 2006, după ce a aparut în “Heridas de amor”, Guy a renunţat la compania Televisa, iar acum colaborează cu postul Venevision & Univision şi bine face. După succesul pe care l-a avut cu “Eva Luna”, Guy (care pe 9 februarie împlineşte 53 de ani) a primit oferta de a juca în telenovela “Corazon apasionado”, în care apare în scene pline de pasiune alături de frumoasa Marlene Favela.

Blanca Soto este la primul ei rol într-o telenovelă cu “Eva Luna” (ea a mai apărut până acum în mai multe filme la cinema). Actriţa în vârstă de 33 de ani a reuşit însă să impresioneze şi să primească rolul principal în serialul “El talisman”, în care îi dă replica frumuşelului Aarón Díaz (de altfel, despre cei doi chiar s-a scris că ar avea o aventură).

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton