; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tradarea

Azi în „Trădarea”: Osman, şocat la vederea iubitei fratelui său

10 March 2015

În episodul de azi din serialul „Trădarea' de la Kanal D, Osman este chemat de Mete pentru a-l înlocui la magazin cât timp el urmează să iasă cu iubita sa. Osman dă buzna în magazinul fratelui său şi este surprins să-l găsească doar pe vânzătorul de la ceainărie legănându-se pe acordurile unei melodii. Mete şi Ayca îşi dau noi dovezi de iubire în timpul unei plimbări romantice, în parc.

Tradarea

Osman îl întâlneşte pe Arif, cel care avea magazin lângă atelierul mamei sale şi mai rămâne să discute cu acesta, ca de la tată la fiu. Văzând că Osman are încredere în Arif şi se înţeleg bine, Cemile acceptă să îi închirieze acestuia casa lui Ali.

În centrul Istanbulului, are loc un miting al sindicaliştilor cărora li se alătură şi grupul de fani socialişti din liceu, din care face parte şi Osman. Un incident creează panică în rândul participanţilor.

Ayca îl întâlneşte pe Mithat, fratele său, într-o zi când din nou chiulea pentru a se vedea cu Mete. Acesta o aduce acasă cu forţa şi o pedepseşte, iar fata se hotărăşte să vorbească cu el pentru a-l convinge să-l cunoască pe Mete. În cele din urmă, Mithat acceptă să-l cunoască pe acesta şi stabilesc să se întâlnească cu toţii la o ceainărie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare