; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tradarea

Azi în „Trădarea” (Kanal D): Soner încearcă să-şi recâştige fiica

11 March 2015

În episodul de azi, din serialul „Trădarea' de la Kanal D, Osman este şocat să constate ca fata de care se îndrăgostise este tocmai iubita fratelui său.

Atmosfera se precipită din cauza reacţiei lui Mithat faţă de Osman, pe care îl cunoştea deja din liceu. Între Mete şi fratele fetei are loc un schimb de replici jignitoare. Ayca intervine între cei doi. În cele din urmă, Osman cu Mete rămân singuri să discute despre situaţia creată, iar Ayca este constrânsă de fratele său să meargă acasă.

[Not a valid template]

Soner încearcă să se apropie de fiica sa, îndeplinindu-i acesteia toate dorinţele. Bărbatul îi aduce o altă guvernantă, care face orice să-i fie pe plac fetiţei, însă micuţa o respinge. Soner pleacă de acasă îngândurat din cauza comportamentului fiicei sale şi se opreşte la un magazin, unde este implicat într-un mic incident.

Bahar o anunţă pe Cemile că nu mai poate lucra în continuare la atelierul său, nevoită fiind să plece cât mai departe pentru a nu fi găsită de fostul ei iubit. Cemile se gândeşte că Bahar ar putea fi o bună guvernantă pentru Deniz şi o duce acasă la Soner, spre surprinderea acestuia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare