; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Suleyman joi 2

Azi în „Suleyman”: Sultanul nu vrea să trăiască nicio zi fără Hurrem

07 November 2014

În episodul de azi din serialul „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii' de la Kanal D, paşa Mehmet Sokollu reuşeşte să intercepteze scrisoarea trimisă de Baiazid tatălui său, prin care îi comunică ultimele evenimentele petrecute între el şi Selim. Hurrem ştie că dacă scrisoarea ar fi ajuns în mâinile sultanului, numai Baiazid ar fi avut de pătimit.

[Not a valid template]

Mihrimah este foarte încântată de Pedro, doctorul spaniol care a însănătoşit-o, acesta devenind medicul ei personal. Acest lucru îl supără foarte tare pe Rustem.

Înainte de a pleca din Manisa, Hurrem se asigură că prinţii se împacă şi îi porunceşte lui Selim să scape, cu orice preţ, de Nurbanu. Selim va lua o decizie în ceea ce-o priveşte pe mama copiilor săi şi va continua, din umbră, atacurile la adresa lui Baiazid. Pe drumul de întoarcere spre Palatul Imperial, Hurrem se simte foarte rău, iar Sumbul nu-i mai poate ascunde sultanei secretul ce stă la baza durerilor insuportabile prin care aceasta trece. Suleyman este nespus de fericit că Hurrem se întoarce acasă, însă, bucuria sa se transformă într-o tristeţe fără margini când află că soţia sa este grav bolnavă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare