; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Suleyman joi 2

Azi în „Suleyman”: Sultanul nu iartă pe nimeni când vine vorba de trădare

23 October 2014

În episodul de azi al serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii' de la Kanal D, ambiţiosul Rustem nu se lasă descurajat în lupta sa de a-şi recăpăta funcţia de mare-vizir, actualmente ocupată de paşa Ahmet, soţul surorii sultanului, Fatma.

La ordinul lui Ahmet, Rustem trebuie să justifice faptul că a facut investigaţii, fără a avea autoritatea, în condicile arhivei imperiale. Rustem îl va atrage într-o capcană pe marele vizir, însă acesta ştie că poate greşi oricât, deoarece beneficiază de protecţia sultanului. Baiazid caută să găsească adevăraţii vinovaţi în ceea ce priveşte susţinerea răzvrătiţilor din Edirne, lucru de care este învinuit el, iar reuşita acestuia va demonstra vinovăţia prinţului Selim.

Cum Ahmet şi Fatma susţin urcarea pe tron a prinţului Selim şi continuă să îi învrăjbească pe cei doi prinţi unul împotriva celuilalt, Hurrem face totul pentru ca aceştia să aibă de suferit de pe urma faptelor lor. Deşi ştie că Selim este vinovat pentru situaţia dificilă în care se află Baiazid, Hurrem îşi protejează cu îndârjire fiul cel mare. Duşmănia dintre sultanele Nurbanu şi Huricihan atinge cote maxime.

[Not a valid template]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare