; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Suleyman

Azi în “Suleyman”: Rustem este, în sfârșit, pedepsit pentru trădarea sa

28 November 2014

În episodul de azi din serialul „Suleyman Magnificul – Sub domina iubirii' de la Kanal D, Baiazid se aruncă în luptă insuflându-le oamenilor săi mult curaj, însă este rănit de către Murat, fiul lui Selim şi nevoit să se retragă. Mihrimah află de starea gravă a lui Baiazid şi merge la Suleyman să-i ceară socoteală pentru decretul dat împotriva fratelui său. Apoi sultana îl anunţă că vrea să divorţeze de Rustem.

Suleyman

În Konya, Selim jubilează că a reuşit să câştige bătălia împotriva fratelui său, însă este conştient că victoria sa se datorează sprijinului primit din partea sultanului. Retras la Amasya, Baiazid este rănit, însă nu atât de grav precum cred duşmanii săi, pentru că armura dăruită de Hurrem l-a apărat de săgeata menită să-l lovească în inimă. Acesta îi scrie o scrisoare sultanului, în care îi spune că nu trebuie să se îndoiască de loialitatea sa, că nu l-a trădat şi că singura sa luptă este împotriva lui Selim.

Ulterior, Suleyman îi cere lui Selim să adune armata şi alături de trupele lui Sokollu, să pornească după Baiazid. Acesta din urmă decide să plece împreună cu fiii şi slujitorii săi pentru a se ascunde într-un loc sigur, întrucât nu-şi permiteau încă o revanşă pe câmpul de lupta. Starea de sănătate a lui Suleyman se agravează, boala sa recidivează din cauza suferinţelor acumulate şi este îndeaproape supravegheat de fiica sa. Între timp, Rustem este omorât de către Atacama.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare