; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hurrem Suleyman

Azi în „Suleyman Magnificul”: Prinţul Mustafa decide soarta tatălui său

05 September 2014

În episodul de azi al serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii' de la Kanal D, sultanul Suleyman este foarte dezamăgit de comportamentul fiului său, prinţul Mustafa, şi îi reproşează acestuia că, de fiecare dată când greşeşte, vine să îşi ceară iertare, dar continuă să sfideze cuvântul său, aşa cum a făcut şi atunci când s-a cununat cu Mihrunisa.

[Not a valid template]

Mai mult, Suleyman îşi atenţionează fiul că este ultima dată când este iertat. Mustafa, vizibil afectat de vorbele lui Suleyman, se retrage în sangeac. La scurt timp de la incidentul cu tatăl său, Mustafa află că acesta este în mare pericol. Când aude că una dintre gărzile lui Elkas viitorul cumnat al sultanului, va atenta la viaţa tatălui său, Mustafa este şocat.

Spre mirarea sa, însăşi sultana Mahidevran, mama sa, îl sfătuieşte să lase soarta să îşi urmeze cursul în ceea ce-l priveşte pe Suleyman.

Nimeni nu ştie, însă, că atentatul la viaţa sultanului este prima dintre acţiunile radicale ale susţinătorilor din umbră ai prinţului Mustafa la tron.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare