; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Suleyman

Azi în „Suleyman”: Marele sultan e devastat de moartea lui Hurrem

21 November 2014

Episodul de azi din serialul „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii' de la Kanal D se anunţă la fel de dramatic ca cel de ieri. După înmormântarea lui Hurrem, Suleyman se izolează, cufundându-se în rugăciune şi tristeţe.

Suleyman

În lipsa sultanei, Suleyman simte că îşi pierde sensul vieţii, acesta dorindu-şi să trăiască în simplitate şi singurătate. Vrând să-şi caute muza, Suleyman se retrage în camera lui Hurrem, se aşază pe patul acesteia şi îşi găseşte alinarea în amintirile care îl năpădesc.

Între timp, Baiazid şi Selim uită rapid ultima dorinţă a lui Hurrem, de a nu se mai confrunta şi încep să uneltească din nou unul împotriva celuilalt. Selim îi povesteşte sultanului despre ameninţările primite din partea fratelui său şi despre eforturile sale de a se apăra. Dar Suleyman vrea să audă şi versiunea lui Baiazid şi îi cheamă pe amândoi în iatacul său.

Suleyman este profund dezamăgit de atitudinea fiilor sai şi îi pedepseşte pe ce doi schimbându-le sangeacurile. Baiazid refuză să asculte porunca sultanului şi vrea să plece înapoi la Kutahya. Primind lovitură după lovitură, Suleyman simte nevoia să se reculeagă la mormântul lui Hurrem şi merge la moschee împreună cu Gulfem.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare