; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hurrem sultan

Azi în „Suleyman Magnificul”: Sultana Hurrem este în pericol de moarte

30 October 2014

Nurbanu (Merve Boluğu) este salvată de la moarte, în ultimul moment, de către boierul Gazafer (Cavit Çetin Güner), sluga sa credincioasă. Nurbanu este convinsă că odalisca Fahriye (Burcü Güner) stă în spatele incidentului și că aceasta a acționat din ordinul Sultanei Hurrem (Vahide Percin Gordum). Prin Fahriye, Nurbanu îi trimite un mesaj dur sultanei Hurrem.

[Not a valid template]

Pentru ca a nesocotit normele intrand in hamam, desi astfel i-a salvat viata sultanei, printul Selim (Engin Ozturk) urmeaza sa il alunge din serai pe Gazanfer. Nurbanu nu vrea sa piarda o sluga atat de credincioasa si cauta o solutie pentru ca acesta sa-i ramana in preajma.

Intre Baiazid (Aras Bulut Iynemli) si cadana Defne (Yasemin Allen) se infiripa o poveste de dragoste. Baiazid habar nu are ca Defne este informatoarea sultanei Nurbanu.

Sultana Fatma (Meltem Cumbul) vrea sa o numeasca pe Melek, sluga sa credincioasa, in functia de vistiernic sef al haremului Imperial. Fatma stie ca astfel ea va putea conduce in voie haremul si va impiedica actiunile Sultanei Hurrem. Sotia Sultanului zadarniceste, inca o data, planurile acesteia.

Mihrimah (Pelin Karahan) se imbolnaveste, insa, cei mai buni medici ai Imperiului nu gasesc leac pentru insanatosirea acesteia. Hurrem crede ca fiica sa este victima vrajilor si apeleaza la serviciile lui Hacer, o renumita vrajitoare, pentru a-si salva fata.

Fatma nu renunta la razbunare. Sora sultanului afla cu Hurrem va merge la conacul renumitei vrajitoare si instiga oamenii la revolta. Viata lui Hurrem este in pericol.

Ce vesti cumplite afla Hurrem de la vrajitoare, cum reactioneaza sotia sultanului cand vede ca viata ii este pusa in pericol si cine sare in ajutorul acesteia, aflati azi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii', numai la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare