; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hurrem Suleyman

Azi în „Suleyman”: Hurrem e amenințată de Nurbanu

24 October 2014

În episodul de azi al serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii' de la Kanal D, starea de sănătate a lui Huricihan se agravează de la o clipă la alta, iar Baiazid este devastat. Din ordinul sultanului, în toate încăperile palatului se caută perechea cercelului pierdut la locul incidentului.

[Not a valid template]

Hurrem îşi dă seama că Nurbanu este cea care a adus-o în pragul morţii pe Huricihan şi dă ordin ca aceasta să fie întemniţată. Văzându-se încolţită, Nurbanu o ameninţă pe Hurrem. Pentru că l-a învrăjbit pe Selim împotriva lui Baiazid, de-a lungul timpului dar, mai ales pentru faptul că a îndrăznit să o ameninţe, Nurbanu devine duşmanul de moarte al soţiei sultanului.

Hurrem, ajutată de Rustem, redevenit împuternicitul absolut al lui Suleyman, îşi trimite oamenii în sangeacurile prinţilor pentru a gestiona mai bine acţiunile aceastora. Mai mult, de ani buni, un gând sumbru nu-i dă pace sultanului. Suleyman este pregătit să afle răspunsul la mistuitoarea întrebare care-i arde sufletul şi singura care îl poate scapa de această povară este Hurrem.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare