Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Baiazid

Azi în „Suleyman”: Baiazid este în pericol de a fi executat

27 November 2014

În episodul de azi din serialul „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii' de la Kanal D, prinţul Selim îl înştiinţează pe sultan că Baiazid va porni cu armata sa şi că există două posibilităţi în această acţiune: ori va veni să îşi înfrunte fratele, ori se va îndrepta spre capitală să preia tronul lui Suleyman.

baiazid

Selim mizează pe faptul că Suleyman este sensibil atunci când i se pune în pericol tronul şi îşi bazează afirmaţiile pe faptul că fratele său nu a ascultat porunca de a se muta în sangeacul Amasya.

Suleyman cade pe gânduri şi, în cele din urmă, se hotărăşte să le trimită ultimatum celor doi prinţi. Mihrimah se străduieşte să-l convingă pe Suleyman că Baiazid nu îl va trăda niciodată şi că principalul vinovat este Selim, care nu a pierdut niciodată ocazia să-l denigreze pe fratele său în faţa sultanului.

Baiazid ignoră avertismentul sultanului şi sfaturile celor din jur şi strânge armata pentru a lupta împotriva fratelui său. Rustem decide să nu-l mai susţină pe Baiazid şi îl anunţă pe sultan că acesta îşi formează armata numeroasă pentru a-l ataca pe Selim.

Simţindu-şi tronul în pericol, Suleyman se vede nevoit să încalce promisiunea făcută lui Hurrem şi ia decizii radicale în privinţa celor doi prinţi, care încep să se războiască în Konya.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare