; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gizem Karaca personaj Umut si Sukru Ozyildiz personaj Ozan    Dragoste la prima vedere   Kanal D

Azi, în “Dragoste la prima vedere”, Ozan vrea să o ducă pe Umut la altar

16 July 2014

În episodul de astăzi al serialului “Dragoste la prima vedere”, Ozan (Sukru Ozyildiz) este îngrijorat de faptul că Umut (Gizem Karaca) lucrează în acelaşi loc cu Hakan (Berk Oktay), care a devenit, între timp, cel mai mare duşman al său.

Gizem Karaca personaj Umut si Sukru Ozyildiz personaj Ozan  - Dragoste la prima vedere - Kanal D

Duygu, tânăra care este angajată la firma lui Hakan și care a avut o relație cu acesta, nu vede cu ochi buni faptul că Hakan a angajat-o la firmă pe Umut și încearcă să o discrediteze pe tânără în fața acestuia.

Hale (Belgin Erdogan) și Umut sunt atacate în cartierul în care locuiesc de către localnici, care nu văd cu ochi buni faptul că cele două fete stau singure. Musa (Burak Altay) le sare în ajutor fetelor, iar Zeliha (Nergis Corakci), mama lui Umut, suferă că nu îşi poate apăra fiica.

Ozan este hotărât să îi ceară mâna lui Umut, însă părinții săi nu acceptă această situație și sunt hotărâți ca, dacă tânărul se însoară fără încuviinţarea lor, să îl dezmoștenească.

Ce pune la cale Ragip (Levent Ozdilek), tatăl lui Ozan, astfel că nunta celor doi tineri să nu aibă loc, aflaţi astazi, de la ora 20:00, urmărind un nou episod, din serialul Dragoste la prima vedere', la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare