; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dila (5)

Azi în „Dila”: Protagonista vrea să-l găsească pe ucigaşul soţului ei

21 April 2015

După ce soţul ei este ucis, viaţa frumoasei Dila continuă într-un ritm dramatic. În episodul de azi al serialului difuzat de Kanal D, tânăra se hotărăşte să rămână în Sarigol, să-l găsească pe ucigaşul soţului ei şi să-l dea pe mâna justiţiei.

[Not a valid template]

Ea speră să primească ajutor de la Azer şi Seyit pentru găsirea criminalului, dar speranţa ei va fi înşelată. Azer şi Seyit se gândesc că, printr-o judecată dreaptă, în faţa legii, Riza va reuşi să scape prea uşor. Iar Azer şi-ar dori o răzbunare mult mai grea pentru Riza, pe măsura urii pe care i-a purtat-o ani de zile.

Fără altă susţinere, Dila trebuie să acţioneze pe cont propriu. Va încerca să-i convingă pe Memed, cel care s-a predat în locul lui Riza, şi pe mama acestuia să-şi retragă declaraţiile. Chiar dacă Riza ştie că el este cel vizat, nu va încerca s-o oprească pe Dila în acţiunile ei de restabilire a adevărului şi a dreptăţii. Dar Melike nu este atât de îngăduitoare ca Riza şi urmăreşte să o împiedice pe Dila cu orice preţ. Din dorinţa de a o proteja pe Dila, Riza încearcă să găsească o cale de a-i vorbi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare