; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Camping (2)

Azi, 15 octombrie, are premiera la HBO și pe HBO GO primul episod din noul serial original „Camping”

15 October 2018

Jennifer Garner interpretează rolul principal în serialul de comedie despre un grup de prieteni care pornesc într-o excursie cu cortul pentru a sărbatori o aniversare importantă. Aventura declanșează emoții puternice, tensiuni latente și amintiri pe care ar fi preferat să le uite.

 Vezi galeria foto >

Lena Dunham și Jenni Konner, producătoarele serialului HBO Girls/Fetele, se întorc la HBO cu un nou serial de comedie care explorează tensiunile din cupluri și prietenii în timpul unei excursii cu cortul ce scoate la suprafață probleme vechi.

Camping prezintă o excursie înapoi în natură, plănuită de extrem de organizata și agresiv de autoritara Kathryn (Jennifer Garner), în onoarea celei de-a 45-a aniversări a soțului ei, Walt (David Tennant). Ce ar trebui să fie o celebrare relaxantă în sălbăticie devine un test al prieteniilor și căsătoriilor când Kathryn, sora ei, Carleen, prietena ei, Nina-Joy și Jandice ajung, împreună cu alții, în camping. În ciuda (sau chiar din cauza) eforturilor lui Kathryn, călătoria se transformă într-o serie de certuri, confesiuni, vizite la camera de urgență și neînțelegeri care nu vor fi uitate prea curând. La această aventură, care se desfășoară pe parcursul celor opt episoade amuzante, participă și George, prietenul cel mai bun al lui Walt, soțul lui Nina-Joy, a cărui expresie mereu fericită ascunde o furie reprimată; Miguel, prietenul recent despărțit al lui Walt, care e în mijlocul unei crize de vârstă mijlocie; și iubitul al lui Carleen, la un pas de auto-distrugere.

Serialul HBO Camping se bazează pe un serial britanic care a debutat în 2016 pe Sky Atlantic și a fost creat, scris și regizat de Julia Davis (Nighty Night), care a jucat în serial și este producător executiv la adaptarea HBO.

Din distribuție mai fac parte, pe lângă Jennifer Garner și David Tennant, Juliette Lewis (nominalizată la Oscar pentru Cape Fear), Ione Sky (Fever Pitch), Arturo Del Puerto (Independence Day: Resurgence), Janicza Bravo, Bret Gelman (Stranger Things), Bridget Everett (Trainwreck), Yimmy Yim (Ghosted), Duncan Joiner (Lethal Weapon) și Cheyenne Haynes (Greys Anatomy).

Camping va fi difuzat la HBO în fiecare luni de la ora 21:00, iar fiecare episod va fi disponibil și pe HBO GO.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare