; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aylin Mujica face a treia nuntă

14 July 2010

Aylin MujicaActriţa din telenovela „Săracii tineri bogaţi', difuzată în fiecare zi de la orele 19.30 pe Acasă, se pregăteşte de nuntă, pentru a treia oară. Aylin a fost de curând cerută în căsătorie de actorul Gabriel Valenzuela, tatăl celui de-al treilea copil al actriţei, micuţa Violeta, în vârstă doar de cinci luni.

Viitorul soţ al actriţei, care joacă şi el în telenovela de ACASĂ, „Săracii tineri bogaţi',  a comandat inelul de logodnă special din Columbia, iar bijuteria are un diamant Princess de 1,5 carate, montat în aur alb.

Întrebată dacă cererea în căsătorie a fost o surpriză pentru ea, actriţa a răspuns: „Da şi nu. Cred că în acest moment un document nu ar schimba nimic din ceea ce simţim. Întotdeauna am ştiut că suntem făcuţi unul pentru celălalt, iar iubirea noastră este durabilă. Este foarte frumos că mi-a cerut să ne formalizăm relaţia, pentru mine reprezintă încă o confirmare'.

Cei doi plănuiesc să îşi unească destinele oficial cât mai curând, într-o ceremonie simplă, la care vor fi invitaţi prietenii şi familia, şi care va avea loc undeva la malul mării.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare