; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aylin a albit din cauza duelului de la „Dansez”

04 November 2011

Aflată în fața primului duel de la Dansez pentru tine', care se va desfășura vineri, de la 20.30, Aylin Cadîr recunoaște că nu poate să doarmă, a slăbit, ba chiar că i-au apărut și câteva fire albe de păr de la stres și oboseală. Alex, toboșarul trupei Zero, a ieșit triumfător din duelul de săptămâna trecută, însă acum se află destul de descumpănit în fața celui de-al doilea.

Oboseala a început să-și spună cuvântul, însă susținerea telespectatorilor și a prietenilor de săptămâna trecută îi dau speranță și pentru vinerea aceasta. Cei care vor să ajute una dintre perechile aflate la un pas de eliminare o pot face trimițând sms la 1322 cu textul Aylin sau Alex.

Nu am putut sa dorm deloc după verdictul pe care l-am primit vineri. Deși oboseala era foarte mare, gândurile nu-mi dădeau pace.', marturisește Aylin. Multe vânătăi, zgârieturi, febră musculară, oboseală, dureri de spate, repetiții de peste 8 ore pe zi, toate fac parte din viața și rutina perechii Aylin – Ovidiu Danci, însă ceea ce-i motivează este dragostea pentru dans și visul lui Ovidiu.

Dorinta lui Ovidiu de a-și deschide o școală de balet nu este un vis egoist, este un vis prin care poate dărui valori societății noastre. Votați-ne pentru a îndeplini nu UN vis, ci MII de vise!', pledează Aylin în fața publicului telespectator.

Pe lângă susținerea și încrederea coregrafei, a familiei și a prietenilor ei, Aylin știe că atunci când a avut nevoie, o mulțime de oameni au fost alături de ea: Pe mine oamenii mă stiu încă de la Alege ASIA'. Și atunci am avut foarte multe voturi din partea publicului. După atâția ani, cred că le-am dovedit că voturile lor n-au fost în zadar. Acum am nevoie de sprijinul lor pentru visul lui Ovidiu', speră Aylin de dragul partenerului ei de dans.

Alex și Cornelia- al doilea duel la activ

Deși nu și-ar fi dorit asta, Alex și Cornelia au simțit deja gustul amar al duelului și mai mult decât atât, sunt nevoiți să treacă a doua oară prin acest coșmar. La limita oboselii și a rezistenței fizice, cei doi sunt alinați de gândul susținerii de care au avut parte vinerea trecută și la care speră și acum.

Dacă la primul duel mai eram cum mai eram, acum suntem cam desumflați amândoi…încercăm să mergem mai departe și să ne facem treaba cât mai bine chiar dacă suntem la duel și avem multe dansuri de făcut', povestește Alex.

al-doilea-duel-de-la-dansez-pentru-tine-5

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare