Homepage  / Vedete străine

Soția lui Robbie Williams, Ayda Field, a ajuns de urgență la spital în mijlocul nopții: „După o seară magnifică, un final deloc reușit”

Soția lui Robbie Williams, Ayda Field, a ajuns de urgență la spital în mijlocul nopții: „După o seară magnifică, un final deloc reușit”
14

de Cristina Țapu,

Clipe delicate în familia starului britanic Robbie Williams. Soția acestuia, Ayda Field a ajuns de urgență la spital după o seară petrecută în oraș, la un restaurant de lux. Iată detaliile!

Soția lui Robbie Williams a ajuns de urgență la spital

Robbie Williams nu mai are nevoie de o prezentare. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din Marea Britanie și a cunoscut succesul în toată Europa, dar și în Statele Unite ale Americii.

Are un trecut tumultos și, deși astăzi este un familis convins, tinerețea i-a fost zbuciumată, plină de excese. Alcoolul, analgezicele și drogurile de mare risc nu au lipsit din viața lui Robbie, care în prezent a renunțat la astfel de îndeletniciri periculoase pentru a se dedica fanilor și familiei.

robbie williamsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Robbie s-a căsătorit cu Ayda Field în anul 2010, iar de atunci Robbie pare un om complet schimbat în bine. În urmă cu doar câteva zile, Ayda a ajuns de urgență la spital după o noapte petrecută la un restaurant de lux alături de soțul său, Joan Collins și soțul acesteia.

Ayda s-a fotografiat pe patul de spital cu perfuzia în braț, însă a refuzat să ofere detalii despre motivul pentru care a ajuns în această ipostază. Pe de altă parte, ea a subliniat că începe să se simte mai bine și că soțul ei iubit, Robbie Williams îi este aproape, așa cum a făcut-o întotdeauna.

„După o seară magnifică, un final deloc reușit. Mă odihnesc și-l am aproape de mine pe uimitorul și minunatul meu soț Robbie Williams”,  a scris Ayda pe pagina contului personal de Instagram.

Ayda Field are doar cuvinte de laudă la adresa lui Robbie Williams

Ayda Field nu doar că este o femeie inteligentă, ci una care a reușit să-și folosească intuiţia cu precizie. Atunci când a acceptat să devină soţia lui Robbie Williams, era conştientă că viaţa alături de un star nu este mereu roz. Însă, ea era hotărâtă să-i ofere sprijin. Mai mult decât atât, Ayda nu doar că l-a asistat, ci i-a salvat chiar viaţa. A reuşit să aducă ordine în haosul din jurul lui şi să ofere stabilitate.

De-a lungul anilor de căsnicie, Ayda nu a încercat să creeze un Robbie complet nou, din aspectele pozitive pe care le găsea în el. Cu toate acestea, a reuşit să îl îndrume şi să aducă un anumit echilibru în viaţa lui tumultoasă.

„E un nebun frumos – a trecut prin două tratamente de dezintoxicare, crede în extratereştri (e convins că a văzut câţiva), suferă de agorafobie, anxietate, depresie, este dependent de mâncare, e somnambul şi câte şi mai câte. E un tip tare complicat, cu multe chichiţe, ca mulţi oameni”, spunea Ayda despre soțul său.

Sursă foto: Hepta – Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton