; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chesapeake Shores Season Four Hallmark Ricardo Hubbs

AXN White aduce la tv „Chesapeake Shores”. În distribuție, Jesse Metcalfe („Neveste disperate”)

20 March 2021

Un nou serial este programat să înceapă la AXN White luna aceasta. Este vorba despre „Chesapeake Shores', al cărui prim sezon va fi difuzat, din 22 martie, de luni până vineri, de la ora 22.30, cu episoade duble, fiind urmat de sezonul doi din 29 martie și sezonul trei din 5 aprilie

„Chesapeake Shores', care se află și în lista de seriale oferite de Netflix, se concentrează pe dramele nerezolvate ale celor trei generații din familia OBrien, dar și asupra procesului prin care trec pentru a reînvăța să trăiască din nou împreună și este bazat pe nuvelele cu același nume ale autoarei best seller New York Times, Sherryl Woods. 

Cine sunt personajele principale din „Chesapeake Shores'

 Vezi galeria foto >

Abby OBrien este o femeie cu o carieră solidă, divorțată și mama a două fetițe gemene, care pornește într-o călătorie din New York până în orășelul natal, Chesapeake Shores. Această vizită va declanșa nenumărate amintiri și o va face pe Abby să se confrunte cu trecutul ei, inclusiv cu iubitul din liceu, tatăl și bunica ei. Descoperirile pe plan personal sunt dure, mai ales cea privind efortul imens investit în carieră în detrimentul timpului petrecut cu cele două copile. Astfel, Abby se gândește la ideea de a se muta definitiv acasă.

Meghan Ory (Once Upon a Time) este Abby O’Brien, a cărei viață pare perfectă pentru cei din exterior, însă personajul ascunde o tristețe puternică. Jesse Metcalfe (Dallas, Desperate Housewives) îl interpretează pe Trace Riley, un muzician în devenire si fostul iubit al lui Abby, care nu a reușit încă să o ierte pentru că l-a abandonat, fără niciun avertisment, când erau tineri.

Treat Williams (Everwood, Hair) este Mick O’Brien, tatăl lui Abby și un bărbat impunător, încăpățânat, care nu știe să ofere sau să primească scuze. Mai mult, este un om de afaceri de succes, care nu are regrete, deși mereu a pus munca pe primul plan, ceea ce a determinat-o pe Megan (Barbara Niven, Debbie Macombers Cedar Cove) să îl părăsească. În prezent, aceasta are o relație doar cu Abby și cu gemenele sale.

Diane Ladd, Laci J. Mailey, Emilie Ullerup, Brendan Penny și Andrew Francis mai fac parte din distribuție. Nancey Silvers (Murder She Baked), John Tinker (Chicago Hope, Private Practice), Martin Wood (Sanctuary, Stargate SG-1), Dan Paulson (Catchfire) și autoarea Sherryl Woods sunt producători executivi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare