; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Negociatorii” („Ransom”)

AXN va difuza două seriale noi: „Negociatorii” și „Spionul cibernetic” încep diseară

21 February 2017

Două noi seriale debutează în luna martie pe AXN: „Negociatorii', un serial-poveste al unuia dintre cei mai buni profesioniști ai negocierilor pe viață și moarte, și „Spionul cibernetic', o producție polițistă procedurală înțesată de momente de suspans la cel mai înalt nivel.

„Negociatorii' („Ransom')

Primul dintre ele este „Negociatorii' (în original „Ransom'), care va începe la AXN din 21 martie, la ora 21:00. Inspirat din cariera negociatorului Laurent Combalbert, serialul spune povestea unuia dintre cei mai buni profesioniști în soluționarea situațiilor de criză.

De la probleme apărute în cadrul companiilor multinaționale la situații complicate din agențiile guvernamentale, Laurent Combalbert reușește, alături de partenera sa Marwan Mery, să rezolve conflicte complexe, folosindu-se de spiritul său abil de convingere a interlocutorului.

Serialul, aflat la primul sezon, se bucură de jocul actoricesc al lui Luke Roberts (cunoscut din „Wolf Hall', „Black Sails'), în rolul principal. Eric Beaumont este un negociator de excepție în situații de criză, în special când sunt implicați și ostatici. Echipa lui Eric intră în acțiune pentru a salva vieți atunci când nimeni altcineva nu o poate face. În pofida mizelor uriașe, Eric refuză să apeleze la violență, chiar și atunci când se confruntă cu cei mai periculoși criminali. 

Sarah Greene – joacă rolul lui Maxine Carlson, partenera lui Eric – s-a făcut remarcată în „Penny Dreadful' și „Burnt'.

Primul sezon al serialului este format din 13 episoade și este produs de Frank Spotnitz, laureat Emmy și Golden Globe („The X-Files', „The Man in the High Castle'). 

Josh Holloway este „Spionul cibernetic'

Cel de-al doilea serial care va avea premiera la AXN în luna martie este „Spionul cibernetic' („Intelligence'). Primul episod este programat pe 21 martie, la ora 22:00. Serialul este la a doua difuzare în România, acesta fiind difuzat, în 2014, de postul Universal Channel.

Spionul cibernetic, un serial procedural, înțesat de intrigi și suspans la cel mai înalt nivel, imaginează povestea unui agent secret – Gabriel Vaughn, interpretat de Josh Holloway („Lost').

Gabriel este special și cu totul diferit de restul agenților secreți – acesta stochează toate informațiile digitale de care are nevoie într-un microcip pe care îl are implantat în creier. Astfel, Gabriel poate accesa informații super-secrete, ca un as în mâneca agenției guvernamentale de securitate pentru care luptă împotriva adversarilor.

Serialul este format din 13 episoade și a fost creat de Michael Seitzman („Code Black') și produs de Michael Seitzman’s Pictures, Tripp Vinson Productions, CBS Television Studios și ABC Studios.

Alte articole: Sezonul 2 din serialul Capcana minţii' începe pe 22 februarie la AXN

FOTO. Noutăţile lunii ianuarie la AXN: „CSI: Cyber' și „Regina'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare