; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

STARWARS_EP5_374_L

AXN va difuza, din 3 octombrie, saga „Războiul stelelor”

10 September 2015

Din 3 octombrie, AXN difuzează primele șase filme din saga „Războiul stelelor'.

În 1977, nimeni nu bănuia că un film numit „Războiul stelelor', cunoscut astăzi drept „Războiul stelelor: O nouă speranță', va fi prima producție a uneia dintre cele mai renumite serii spațiale din lume. După succesul primului film, cinci alte părți au urmat în anii ce au trecut, iar astăzi, franciza este estimată la o valoare de 27 miliarde de dolari.

De la începutul lui octombrie, AXN va difuza întreaga saga Războiul stelelor ca parte a ofertei de toamnă, începând cu episoadele I, II și III, care descriu căderea Republicii și ridicarea Imperiului. Aceste prime episoade se concentrează asupra lui Anakin Skywalker și a transformării sale în Darth Vader.

Apoi vor urma episoadele IV, V și VI, care descriu povestea Războiului Civil Galactic, în care tânărul Luke Skywalker se antrenează să devină cavaler Jedi pentru a-l învinge pe Darth Vader.

[Not a valid template]

În completarea programului „Războiul stelelor', AXN va difuza și seriile animate: „Războiul clonelor VI' și „Star Wars: Rebelii', precum și documentare din culise.

Cei mai devotați fani „Războiul stelelor' vor putea, de asemenea, să ia parte la maratonul de o zi dedicat fenomenului, pe AXN, pe 1 noiembrie sau la cele trei seri tematice „Războiul stelelor' (28, 29, 30 noiembrie), ce marchează sărbătoarea de 1 Decembrie, înaintea lansării la cinematograf a peliculei „Star Wars: The Force Awakens', cu premiera mondială pe 18 decembrie.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare