; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

AXN difuzează sezonul 2 din “Sherlock”

15 October 2012

La fel ca toamna trecută, AXN ne-a făcut o surpriză şi a programat în octombrie cele trei episoade ale sezonului doi din miniseria „Sherlock', în care Benedict Cumberbatch e şi mai interesant. 

Acum trei ani, lumea largă nu auzise de Benedict Cumberbatch (36 de ani). Apoi, în 2010, miniseria britanică „Sherlock' a creat o poveste excelentă, cu un protagonist la fel de extraordinar. Şi criticii l-au aplaudat pe acest Cumberbatch, care dă viaţă cu atâta naturaleţe legendarului detectiv acum modernizat.

„Sherlock' a inspirat adaptări manga în Japonia, a impulsionat vânzările cărţilor lui Arthur Conan Doyle şi a strâns 7 premii BAFTA (oroare! – nici unul pentru protagonist) şi 17 nominalizări la Emmy.

În sezonul doi, vedem trei dintre cele mai cunoscute episoade din cariera detectivilor Sherlock Holmes (Cumberbatch) şi John Watson (Martin Freeman): relaţia primului cu hoaţa Irene Adler (episodul 1); blestemul câinelui din Baskerville (episodul 2); moartea lui Holmes (episodul 3, în care se înfruntă iar cu duşmanul lui de temut, Jim Moriarty/Andrew Scott).

Citeşte textul integral în revistă!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare