Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Futureman 1280 1510684521854 1280w_2nus

AXN difuzează începând de mâine, 31 mai, serialul „Omul din viitor”

30 May 2019

Serialul „Omul din viitor' (Future Man), cu Seth Rogen și Evan Goldberg producători executivi, oferă telespectatorilor un mix de acțiune, aventură, comedie și călătorie în timp, începând de vineri, 31 mai, de la ora 23.00, cu episoade duble la AXN.

Noua producție spune povestea lui Josh Futturman (Josh Hutcherson), un gamer aflat pe primele locuri în clasamentul mondial al pasionaților de jocuri pe calculator, care locuiește încă alături de părinți, Gabe (Ed Begley Jr.) și Diane (Glenne Headly), și are o slujbă fără nicio perspectivă de viitor la un centru de cercetare pentru boli sexuale. Inaptitudinea  sa socială, încrederea în sine aproape inexistentă și inabilitatea proeminentă de a aborda femeile nu se pot compara decât cu priceperea sa neegalată la The Biotoc Wars', un joc video distopic unde personajul său, Future Man, ocupă primul loc în lume.

 

Când Josh ajunge prima și singura persoană din lume care termină ultimul nivel al jocului, primește vizita personajelor fictive din joc, Tiger (Eliza Coupe) și Wolf (Derek Wilson), care se dovedesc a fi războinici reali trimiși dintr-un viitor profanat cu misiunea de a-l recruta pentru a salva omenirea de la o invazie mortală a unei super specii de cotropitori.

 

Omul din viitor' (Future Man) a fost creat de Howard Overman, Kyle Hunter și Ariel Shaffir, în timp ce Seth Rogen și Evan Goldberg, mințile creative din spatele unor producții precum Sausage Party' și „This is the end', sunt producători executivi.

Cum va reacționa Josh când se va vedea față în față cu personajele din joc, va reuși acesta să îi ajute în misiunea lor de a salva lumea și, mai ales, va călători alături de cei doi în viitor, telespectatorii vor putea afla începând de vineri, 31 mai. Cele 13 episoade ale primului sezon pot fi urmărite în fiecare vineri seara, de la ora 23.00, cu episoade duble, pe AXN.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare