Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Doamna Ministru AXN 3

AXN anunță două seriale noi care vor fi difuzate în luna aprilie: „Doamna ministru” și „Președinte de rezervă”

12 March 2019

Din 4 aprilie, serile AXN de joi sunt rezervate jocurilor de putere americane în noile producții „Doamna ministru' (Madam Secretary) și „Președinte de rezervă' (Designated Survivor), cu Tea Leoni și Kiefer Sutherland au rolurile principale în cele două noi seriale.

Luna aprilie aduce seriale noi la AXN. „Doamna ministru' (Madam Secretary) și „Președinte de rezervă' (Designated Survivor), producții care urmăresc culisele politicii americane și jocurile de putere la cel mai înalt nivel, pot fi urmărite începând din 4 aprilie, în fiecare joi seara, de la ora 21.00, respectiv 22.00, pe AXN.

 Vezi galeria foto >

„Doamna ministru', care o readuce pe Tea Leoni pe micile ecrane după o lungă absență, cu Morgan Freeman producător executiv, deschide serile de joi, din 4 aprilie și se concentrează pe povestea lui Elizabeth McCord, fost profesor și analist CIA, recent numită în poziția de Secretar de stat al Statelor Unite ale Americii. Prinsă într-un vârtej de complicații politice la nivel local și o criză internațională care izbucnește odată cu răpirea unor cetățeni americani, Elizabeth va trebuie să învețe să jongleze cu noile responsabilități, fără a-și ignora soțul și cei doi copii.

 Vezi galeria foto >

De la ora 22.00, acțiunea se mută la Casa Albă, unde un ofițer de rang doi al cabinetului american, profesorul Tom Kirkman (Kiefer Sutherland), devine brusc Președintele Statelor Unite ale Americii după un atac catastrofic asupra clădirii Capitoliului ce are loc în timpul discursului către națiune, în „Președinte de rezervă' (Designated Survivor). În lumina acestei tragedii naționale, noul Președinte se va strădui să mențină unite atât țara, cât și propria familie, în timp ce învață jocurile volatile ale puterii și politicii. Totodată, găsirea responsabilului pentru atentat și oprirea amenințării unui nou atac pe teren American devin o luptă contra cronometru.

Crize internaționale, relații diplomatice, negocieri dure, atacuri teroriste, luări de ostatici, putere și influență sunt printre subiectele care vor fi dezbătute intens în ambele seriale. Însă, pe lângă acestea, telespectatorii vor putea urmări și conflictele interioare ale celor două personaje principale, Elizabeth McCord și Tom Kirkman, precum și modul în care responsabilitățile celor două funcții afectează relațiile acestora cu cei apropiați, începând de joi, 4 aprilie, la AXN.

 

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare