; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

AXN aduce sezonul 6 din „Minţi criminale”

06 April 2011

criminal-minds-minti-criminale-nou-sezon-axnNoul sezon al serialului, care aduce schimbări la nivelul distribuţiei, va fi difuzat de luni, 18 aprilie, de AXN. Acelaşi post difuzează (din 7 aprilie) şi spin-off-ul „Minţi criminale: Comportament suspect', cu oscarizatul Forest Whitaker în rol principal.

În acest sezon şase, pe care AXN îl difuzează în premieră şi în exclusivitate, povestea echipei de agenţi FBI coordonaţi de David Rossi (Joe Mantegna) şi Aaron Hotchner (Thomas Gibson) continuă cu noi cazuri interesante. Primul pe lista neagră a echipei este „Prinţul întunericului', ucigaşul în serie care continuă să ucidă în California.

Noutăţile sezonului vin însă din partea distribuţiei. După doar două episoade, JJ, purtătorul de cuvânt al echipei, este forţată să se transfere la Pentagon, în ciuda dorinţei sale de a rămâne alături de colegii ei.

În realitate, lui AJ Cook, actriţa care o interpreta pe JJ, producătorii nu i-au mai reînnoit contractul (din motive financiare, show-ul trebuind să-şi reducă cheltuielile – au speculat presa şi oamenii din domeniu).

Deşi postul lui JJ rămâne vacant, un alt personaj se alătură echipei – este vorba despre agentul FBI Ashley Seaver (interpretată de actriţa Rachel Nichols), o studentă de la Quantico care este fiica unui ucigaş în serie!

Tot în acest sezon şase, Emily Prentiss (Paget Brewster) are probleme mari din cauza unui personaj misterios din trecutul ei, care o forţează să ia o decizie dramatică.

Serialul a debutat în 2005 şi este produs de The Mark Gordon Company împreună cu CBS Television Studios şi ABC Studios. Sezonul 6 a avut premiera în Statele Unite în septembrie 2010.

AXN va difuza episoade noi din acest sezon al şaselea în fiecare luni, de la 22.00, începând cu 18 aprilie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare